Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Meld je nu aan voor de FSIN Quo Vadis-sessies najaar 2019

LET OP: Alle sessies zijn inmiddels vol, je kunt je aanmelden voor op de wachtlijst, per sessie. 

Graag nodigen we je uit voor één van de Quo Vadis-sessies die we organiseren rondom de verschijning van de nieuwe FSIN FoodShopper Monitor in oktober 2019: de invloed van de Gemaksgeneratie.

Nu al geeft de Gemaksgeneratie – dat zijn Millennials en Generatie Z samen – veel meer uit aan Out-of-Home eten dan oudere generaties. Onder invloed van de Gemaksgeneratie zal de foodmarkt de komende jaren flink veranderen. 

In de nieuwe FSIN FoodshopperMonitor 2020 richten we ons op een belangrijke leeftijdsgroep binnen de Gemaksgeneratie: jongvolwassenen die nu tussen 18 en 23 jaar oud zijn. Zeg maar de foodconsument van de nabije toekomst. Wat besteden zij buitenshuis aan eten, en wat vinden ze nou écht van topics als gezondheid en duurzaamheid? Ons nieuwe consumentenonderzoek levert kostbare analyses, inzichten en outlooks op. 

De nieuwe FSIN Foodshopper Monitor 2020 geeft meer dan ooit inzicht in wat de foodmarkt de komende jaren staat te wachten. In 2030 is het aantal leden van de Gemaksgeneratie dat ouder is dan 18 jaar, gestegen van 4,7 naar 6,9 miljoen!

25 september 2019 - Om de dynamiek in de groep optimaal te houden, kunnen maximaal twee personen van één organisatie per sessie deelnemen. De sessies zijn primair bedoeld voor onze formules-, producenten- en grossiersleden. Overige leden proberen we evenredig te verdelen over de sessies, om te zorgen voor een optimaal discussieplatform. Er is beperkt ruimte, dus wacht niet te lang en meld je snel aan voor de datum die jou het beste past.

Aanmelden kan onderaan dit nieuwsbericht door het formulier in te vullen. Alleen personen werkend bij bedrijven die lid zijn van het FSIN kunnen zich aanmelden voor deze sessies. Meer informatie over een FSIN-lidmaatschap is hier te vinden.

Overzicht van de sessies en locaties:

  • 31 oktober – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen (Let op: Deze sessie zit vol. Aanmelden voor de wachtlijst kan via het aanmeldformulier)
  • 7 november – SVO in Houten (Let op: Deze sessie zit vol. Aanmelden voor de wachtlijst kan via het aanmeldformulier)
  • 11 november – Vineyard in Utrecht (Let op: Deze sessie zit vol. Aanmelden voor de wachtlijst kan via het aanmeldformulier)
  • 14 november – Boerderij ’t Paradijs in Barneveld (Let op: Deze sessie zit vol. Aanmelden voor de wachtlijst kan via het aanmeldformulier)

Tijden

Alle sessies beginnen om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur), tijdens de Quo Vadis-sessies worden er verschillende hapjes geserveerd, die samen een lichte maaltijd vormen. De sessies zijn rond 19:00u afgelopen.

Locaties

Bij het FSIN zoeken we altijd naar geschikte, interessante locaties voor de Quo Vadis-sessie. Als we genieten van de gastvrijheid van leden, dan is er uiteraard ook de mogelijkheid om de deelnemers van de sessie meer te vertellen over je bedrijf. Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een sessie bij jullie, neem dan contact op met Elise van de Giessen via info@fsin.nl of 088-7304800. 

Aanmelden

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de foodsector? Meld je dan hieronder snel aan voor de Quo Vadis-sessies van dit najaar. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen!

Meld je aan voor een FSIN Quo Vadis-sessie

Met het invullen van dit formulier verklaar ik akkoord te gaan met de privacyverklaring

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!