Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Gold&Green winnaar FSIN Brunch Award 2020

Tijdens het FSIN Brunchcongres werd voor traditiegetrouw een verkiezing gehouden voor het lekkerste en meest bijzondere lunchgerechtje. Maar liefst 24 inzenders streden om de winst. Gold&Green ging er met de eerste prijs vandoor en won daarmee de FSIN Brunch Award met als gerechtje Plantbased Rendang met Pulled Oats.

15 januari 2020 - De stemmen lagen onwijs dicht bij elkaar, maar de Rendang met Pulled Oats, die géén dierlijke ingrediënten bevatte, was uiteindelijk de publieksfavoriet. Vorig jaar won Koppert Cress nog de award. Dit jaar zal 19 februari de Brunch Award 2020 officieel worden uitgereikt in Nieuwegein. Hier is het hoofdkantoor gevestigd van de Paulig Office in Nederland.

Naast het boeiende spreekgedeelte verrasten onze leden elkaar tijdens het congres in de pauze met culinaire hoogstandjes die gezamenlijk de lunch vomden. Maar liefst 24 van onze leden werkten mee aan de catering en verzorgden een of meerdere gerechtjes en/of drankjes.
Alle deelnemers konden vervolgens stemmen op het lekkerste en meest bijzondere gerechtje.

Bedankt!

We bedanken langs deze weg graag nogmaals alle inzenders onder onze leden voor hun bijdrage en geweldige inzet. Dank voor het creëren van een heerlijke lunch boordevol inspiratie. Mede dankzij jullie zien we terug op een succesvol Brunchcongres!


Fotocredits: Jan Willem Houweling, In The Picture fotografie.

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!