Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FSIN-beleidsmonitor verschijnt op 19 september

Het FSIN heeft in overleg met de leden een uitgebreider pakket aan rapporten en Beleidsinsights op het programma staan. In september verschijnt voor het eerst een Foodservice Beleidsmonitor die vooral bedoeld is om directies van bedrijven te helpen met het bouwen van de jaarplannen voor 2012 en 2013. Naast feiten en analyses staat deze Monitor vooral stil bij de toekomstige ontwikkelingen binnen Foodservice.

16 augustus 2011 - In deze beleidsmonitor komt onder andere een schema van de effecten van twee jaar crisis op de totale foodsector, worden de hoofdlijnen van food uiteengezet en krijgt u een nieuw overzicht van groei- en krimpfactoren in Foodservice.

Alles draait om de volgende vragen: ‘Wat is er aan de hand’ (aan de hand van cijfer), ‘Wat gaat er de komende jaren veranderen’, en ‘Wat betekent dit voor de spelers’.
Al met al wordt het een belangrijk rapport om directies te helpen met het bouwen van de jaarplannen.

Alle leden van het FSIN krijgen deze beleidsmonitor toegestuurd. Ook zal de monitor online te bekijken en te downloaden zijn.

Bent u nog geen lid van het FSIN? Lees hier meer over de voordelen van lid zijn en producten die het FSIN aanbiedt aan haar leden.
 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!