Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FSIN beleidsmonitor eind september op de mat

De beleidsmonitor is een hulp voor onze leden om overzicht te krijgen van alle belangrijke issues die met beleid te maken hebben. Markttrends, marktanalyses en dilemma’s voor de korte en lange termijn. De buitenshuisconsumptie zal in 2011 niet of nauwelijks groeien. Sommige segmenten, zoals klassieke restaurants en bedrijfscatering, staan zelfs onder druk. Daarnaast is er sprake van een lager besteedbaar inkomen bij de consument, algemene inflatie en hogere grondstofprijzen voor de foodsector. 

14 september 2011 - Directies, managementteams en verkoopteams zijn in het najaar altijd bezig met het vertalen van beleid naar concrete plannen voor de komende twee jaar. Het Foodservice Instituut Nederland wil zijn leden helpen om overzicht te krijgen van alle belangrijke issues die met dat beleid te maken hebben.

Deze eerste Foodservice Beleidsmonitor gaat vooral over de analyses van de markt en de consequenties van allerlei veranderingen die wij zien voor het beleid van de verschillende schakels in de voedselketen.
Deze nieuwe FSIN Beleidsmonitor brengen we vanaf nu in de nazomer uit en is bedoeld voor de begrotingscyclus waarmee elk bedrijf in het najaar te maken krijgt. In het begin van elk jaar komt er een andere, ook nieuwe, FSIN Monitor: de Foodshopper Monitor, waarin we de focus leggen op het consumentengedrag in Food & Beverage.


In het begin van elk jaar zullen we ook, samen met Foodstep, een overzicht geven van de jaarcijfers over het afgelopen jaar.

De leden krijgen de Beleidsmonitor toegestuurd en kunnen de monitor binnenkort ook online bekijken.

*update - Bekijk hier de monitor online (alleen voor leden)


Bekijk hieronder ook de hoofdpunten die het FSIN in de beleidsmonitor behandelt:
 

FSIN Beleidstrechter

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!