Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Veel aandacht vakpers voor FSIN Beleidsmonitor

Vooral de vakpers besteedde veel aandacht aan de op Prinsjesdag verschenen Foodservice Beleidsmonitor 2012 van FSIN. Ook de financiële pers toonde belangstelling voor de actuele cijfers, analyses en trends in het rapport, dat voor het eerst in september verscheen.

Centraal in de berichtgeving stond de stevige druk op de bestedingen in de Nederlandse foodservicemarkt , als gevolg van de economisch crisis.
 

12 oktober 2011 - Kort na het versturen van het persbericht over de Beleidsmonitor verschenen de eerste berichten op de websites van de vakmedia. Zowel de foodservicepers als de at home bladen pikten het persbericht digitaal op. De verwachting is dat diverse media in hun printuitgaven dieper op de cijfers van 2010/2011 en de verwachtingen voor 2012 zullen ingaan.
Bij de financiële pers waren het vooral het Financieele Dagblad (fd) en BNR Nieuwsradio die uitgebreid aandacht besteden aan de monitor.


   

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!