Praktische beleidsinformatie over Duurzaamheid

Praktische beleidsinformatie over Duurzaamheid
Gepubliceerd op: 15 september 2010

U ontvangt vandaag als lid van het FSIN een nieuwe Management Reader over Duurzaamheid in Foodservice. Dat lijkt een modewoord, maar het wordt een van de grote veranderingen die onze sector de komende tien jaar meemaakt. We hebben als FSIN het onderwerp ontdaan van zijn geitenwollen franje en een heel praktische Management Reader voor onze leden gemaakt. Daarin geven we een compact beeld van de mogelijkheden die dit onderwerp aan de bedrijven in Foodservice te bieden heeft.

Het FSIN is nauw betrokken bij een grote nationale studie over de 5 aspecten van duurzaamheid in de foodsector. Dat doen we samen met Wageningen Universiteit en het Amerikaanse Food Industry Center van de Vrije Universiteiten in Minnesota.

Maar liefst 35 diepte-interviews, een groot branche-onderzoek onder 600 beleidsmakers en een groot consumentenonderzoek komen aan de basis van een rapport dat in maart 2011 gepresenteerd wordt door het ministerie van LNV.

Uiteraard zullen we voor u als lid van het FSIN steeds de specifieke analyses die voor Foodservice relevant zijn, uitlichten. We zullen onze FSIN leden in oktober, mede namens het ministerie, benaderen om mee te werken aan een enquête over duurzaamheid dat met dit onderzoek verbonden is.
 

Delen

Log in om te reageren. Inloggen