Van een kookcultuur naar een eetcultuur – supermarkt moet curator zijn

Van een kookcultuur naar een eetcultuur – supermarkt moet curator zijn
Gepubliceerd op: 9 april 2013

We leven niet langer in een kookcultuur, maar zijn in een eetcultuur beland. Koken staat niet meer gelijk aan het traditioneel bereiden van eten met verse, losse ingrediënten. Het simpelweg opwarmen van een supermarktmaaltijd heet in de ogen van consumenten ook ‘koken’.

Dit artikel is een paragraaf uit onze FoodShopper Monitor, die op 22 april bij alle leden op de mat ligt. Lees hier meer over de Monitor.

Dit artikel is dan ook alleen te lezen voor onze leden. Inloggen kan rechtsboven door op de 'inloggen'-knop te drukken. Klik daarna hieronder op 'volgende' om het hele bericht te kunnen lezen.

De rest van dit nieuwsbericht is alleen voor leden beschikbaar! Als lid heeft u beschikking over alle publicaties van het FSIN, plus alle achtergrondartikelen en meest recente marktcijfers.
Is uw bedrijf nog geen lid, maar bent u wel geinteresseerd? Lees dan meer over de voordelen van een lidmaatschap van het FSIN. Op deze pagina kunt u ook een lidmaatschapsformulier downloaden.

Inloggen