Jongeren willen eten delen

Jongeren willen eten delen
Gepubliceerd op: 17 april 2013

Millennials (geboren tussen 1980 en 2000) geven steeds minder uit aan restaurantbezoek, meldde de NPD-Group in 2012. Dat is zorgelijk, omdat ze van alle generaties de meest intensieve restaurantgebruikers zijn. Ze vertrekken uit de voor hun vertrouwde segmenten als casual diningconcepten en quick service restaurants en verruilen die voor het nieuwe en hippe segment Fast Casual. Deze concepten moeten nu snel schakelen om hun kernklanten vast te houden.

Dit artikel is een paragraaf uit onze FoodShopper Monitor. De inhoud daarvan is echter alleen voor leden te bekijken, net als deze paragraaf. Bent u lid? Log dan in om het artikel te lezen en klik hieronder op 'volgende'.
Lees hier meer over de Monitor.

 

De rest van dit nieuwsbericht is alleen voor leden beschikbaar! Als lid heeft u beschikking over alle publicaties van het FSIN, plus alle achtergrondartikelen en meest recente marktcijfers.
Is uw bedrijf nog geen lid, maar bent u wel geinteresseerd? Lees dan meer over de voordelen van een lidmaatschap van het FSIN. Op deze pagina kunt u ook een lidmaatschapsformulier downloaden.

Inloggen