Vijf aanbevelingen voor klassieke horeca

Vijf aanbevelingen voor klassieke horeca
Gepubliceerd op: 23 oktober 2014

Het is al vaker gezegd. Binnen de Klassieke Horeca wordt steeds duidelijker een waterscheiding zichtbaar tussen old en new school bedrijven.

Zo hebben veel traditionele middenklasserestaurants met een brede, maar weinig eenduidige kaart het moeilijk. De hedendaagse consument kiest steeds vaker voor maaltijdverstrekkende bedrijven met een helder en eigentijds profiel. Een uitstekende prijskwaliteitverhouding is tegenwoordig een harde voorwaarde.

De rest van dit nieuwsbericht is alleen voor leden beschikbaar! Als lid heeft u beschikking over alle publicaties van het FSIN, plus alle achtergrondartikelen en meest recente marktcijfers.
Is uw bedrijf nog geen lid, maar bent u wel geinteresseerd? Lees dan meer over de voordelen van een lidmaatschap van het FSIN. Op deze pagina kunt u ook een lidmaatschapsformulier downloaden.

Inloggen