Uitnodiging FSIN Zomercongres: Food koerst op kansen!

Uitnodiging FSIN Zomercongres: Food koerst op kansen!
Gepubliceerd op: 11 mei 2015

Het thema van het FSIN Zomercongres is bekend: Food koerst op kansen! Boeiende, jonge sprekers nemen ons mee in hun ongekunstelde visie op de ontwikkelingen en kansen in de foodservicemarkt. We lanceren op het congres ook onze FSIN Food 500; onze ranglijst waaruit blijkt waar Nederland zijn eten en drinken koopt. Het congres vindt plaats op woensdag 24 juni 2015 op Kasteel De Vanenburg in Putten. Geef u hier op!

Zoals u van ons gewend bent, beginnen we het congres met een korte ledenvergadering. Daarin presenteren we de jaarrekening van 2014 en de plannen voor 2015 en 2016 (inclusief begroting). 

Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst vanaf 13.30 uur

Dagvoorzitter is Henk Gianotten, (vm) hoogleraar marketing, schrijver en onderzoeker

 

  1. Welkom door FSIN-voorzitter Paul Bringmann
  2. Vaststellen jaarrekening 2014 en begroting 2015-2016
  3. FSIN-directeur Jan-Willem Grievink: ‘Food koerst op kansen’
  4. De nieuwe FSIN Food 500: ‘Hier koopt Nederland zijn eten en drinken’
  5. Wim Ballieu, Belgisch foodexpert, presentator en ondernemer: ‘No Balls, No Glory’


    Pauze

     
  6. In gesprek met de oprichters van Old Scuola en de Foodhallen:
    ‘Nieuwe kansen moet je wel vastpakken’
  7. Christian van Someren, ondernemer en adviseur e-commerce:
    ‘Online raakt ons allemaal’
  8. Afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje, vanaf 18.30 uur


Meer weten over de sprekers? Klik hier.


In het kort:

Ontvangst: 13.30 uur
Einde programma: ca. 18.30 uur
Aansluitend buffet tot ca. 20.00 uur


Als lid van het FSIN kunt u zich met maximaal drie personen aanmelden voor dit congres. U kunt zich via het formulier hieronder opgeven voor het FSIN Zomercongres 2015. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! 

Zomercongres 2015







Delen

Log in om te reageren. Inloggen