Bakerstreet wint met het product ‘Lekkere vleeswaren met een verhaal van dichtbij’ de FSIN Brunch Award 2016, op de voet gevolgd door Bejo Zaden (met Kohrispi koolrabi sticks en Coolwrap) en DANVO Bakeries (sportbrood). De award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Alle kandidaten verzorgden met het product waar ze het meest trots op zijn een heerlijke lunch. Bezoekers van het Brunchcongres mochten de winnaar kiezen.
Bakerstreet winnaar van FSIN Brunch Award 2016
12 januari 2016 - Bakerstreet presenteerde op het Brunchcongres een nieuwe serie vleeswaren, geproduceerd vanaf de bron. Het bedrijf wil hiermee grote stappen zetten op het gebied van duurzaamheid.
Producten om trots op te zijn
Ieder jaar is het Brunchcongres de plek waar de beleidsmakers van onze leden elkaar ontmoeten en zo het nieuwe jaar inluiden. Naast boeiende sprekers probeerden we de leden en gasten in het verleden te verrassen met wat culinaire hoogstandjes. Sinds vorig jaar vullen we het programma in met topproducten van onze leden zelf.
Een product dat een verhaal vertelt
We hebben ze gevraagd een product in te brengen waar ze niet alleen trots op zijn, maar dat ook een verhaal te vertellen heeft. Al die producten samen vormden de lunch die de afsluiting was het FSIN Brunchcongres.
Bedankt!
We bedanken alle inzenders onder onze leden voor hun bijdrage. Geweldig bedankt voor jullie inzet en voor het creëren van een heerlijke lunch boordevol inspiratie. Op de foto onderaan deze pagina staan alle deelnemers: