FSIN zoekt een Manager Research & Publishing

FSIN zoekt een Manager Research & Publishing
Gepubliceerd op: 28 juli 2017

Houd je van onderzoek? Kun je bovendien goed schrijven en processen rondom publicaties organiseren en coördineren? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! Vooral als je ook nog eens affiniteit hebt met (of interesse in) de foodsector!

Wij zijn het FoodService Instituut Nederland. Een kennisinstituut gericht op toekomstige ontwikkelingen in de buitenshuisconsumptie.

Wij maken voor onze 165 leden jaarlijks verschillende rapporten, factsheets en dossiers. Daarnaast geven we les, organiseren congressen en ronde tafel discussies. Allemaal met het doel om onze leden te voorzien van kennis en inzicht over de kernvraag op welke manier de interactie tussen de kopende klant (de foodshopper) en de foodformules gaat veranderen. Waar zitten (of komen) de groeisegmenten? Wat betekent dit voor de foodsector? Welke nieuwe kansen en verdienmodellen brengt dat met zich mee?

Omdat het FSIN flink groeit, hebben we behoefte aan nieuwe mensen. Als jij een profiel hebt dat past bij onderstaande criteria, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.
 

  • Opleiding: Universiteit (of HBO+)
  • Ervaring in onderzoek (van cijfers naar conclusies)
  • Ervaring met publicaties en/of redactionele trajecten
  • Ervaring in - of affiniteit met de foodsector
  • Goed kunnen schrijven
  • Sterk analytisch vermogen
  • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring
     

Als manager research & publishing coördineer je onze boeken en andere publicaties, maar je blijft niet aan de zijlijn staan: je schrijft zelf grote delen van de onderzoeken en zet deze ook uit. In het schrijven zoek je altijd naar de grote lijn en het ‘waarom’ achter veranderingen en je bent zeer nauwkeurig. Je begeleidt rapporten van idee tot executie – ook de rapporten die je niet zelf schrijft – en komt samen met de andere schrijvers en de vormgeving tot een prachtig eindresultaat.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur je sollicitatie vóór 30 augustus naar sollicitaties@fsin.nl ter attentie van Inga Blokker, adjunct-directeur van het FSIN.

FoodService Insituut Nederland
Groeneveld 2
3744 ML
Baarn
088 730 48 00

Het gaat om een fulltime functie (1.0 FTE). Een invulling van 0.8 FTE is eventueel bespreekbaar.

Delen

Log in om te reageren. Inloggen