FSIN Food500 Zomercongres 2018

FSIN Food500 Zomercongres 2018
Gepubliceerd op: 17 april 2018

Woensdag 27 juni organiseert het Foodservice Instituut Nederland haar jaarlijkse Zomercongres! We nodigen u daar van harte voor uit. Dit jaar zal een extra feestelijke ‘jubileumeditie’ van het congres zijn, omdat het FSIN 15 jaar bestaat. 
We hebben besloten ons congres vanaf 2018 om te dopen tot het ‘FSIN Food500 congres’ en presenteren onze ranglijst met de 500 grootste foodformules van Nederland eveneens op dit congres.

Tijdens deze bijeenkomst zijn zowel de leden van het FSIN als ondernemers als diverse formules uit de FSIN Food500 aanwezig. Het belooft een mooi congres te worden met een inhoudelijk sterk programma zoals u van ons gewend bent, waarin zowel sprekers uit de praktijk als sprekers met een analytische bril hun expertise delen. En natuurlijk is er voldoende ruimte voor ontmoeting!
 

Programma

Tijdens het FSIN Food500-congres presenteren we uiteraard ook ons FSIN Food500-rapport. Na afloop van het congres krijgt elke deelnemer dit rapport mee naar huis. Daarnaast hebben we interessante sprekers uit de FSIN Food500 uitgenodigd die hun visie geven op de toekomst van de foodsector in Nederland, de groeikansen die zij signaleren en hun ervaringen delen – zowel succeservaringen als leermomenten. 

Vanaf volgende week maken we iedere twee weken een nieuwe spreker bekend!

Na afloop van het plenaire programma sluiten we de dag af met een walking dinner ter gelegenheid van ons jubileum. 

Binnenkort ontvangt u de officiële uitnodiging, maar FSIN-leden en genodigden kunnen zich alvast aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.  Als lid van het FSIN kunt u zich met maximaal vijf personen aanmelden voor dit congres. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot uiterlijk 19 juni, onderaan deze pagina.

Wij zien u graag woensdag 27 juni! 
 

Locatie: 

't Spant Bussum 
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB, Bussum
 

Datum: 

27 juni 2018 
 

Tijden: 

13.15 Inloop

14.00 Start Plenaire programma 

17.30 Jubileumdiner 

Aanmelden FSIN zomercongres 2018Delen

Log in om te reageren. Inloggen