Prestigieuze prijs: FSIN Excellence Award 2019

Prestigieuze prijs: FSIN Excellence Award 2019
Gepubliceerd op: 2 juli 2018

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) zal volgend jaar tijdens het FSIN Food500 Congres voor het eerst een prijs uitreiken aan een voorbeeldformule in de foodsector. De FSIN Excellence Award 2019 moet de meest begeerde en gerespecteerde prijs worden voor foodconcepten in de Out of Home en At Home-markt. Dit werd bekend gemaakt door FSIN-voorzitter Paul Bringmann en FSIN-directeur Jan-Willem Grievink tijdens het jubileumcongres van het FSIN op woensdag 27 juni in Spant! in Bussum.

De winnaar van deze brancheprijs moet zich al meerdere jaren succesvol hebben bewezen met een onderscheidend en richtinggevend foodconcept. De formule moet een leerzame en inspirerende bijdrage hebben geleverd aan het gehele vakgebied. ‘De prijswinnaar is geen eendagsvlieg, maar moet tot de verbeelding spreken. Vakgenoten willen van deze winnaar leren’, aldus de voormalig CEO van La Place.

Professionele juryprijs

De FSIN Excellence Award is een professionele juryprijs. Spelers in de foodbranche kunnen zich hiervoor niet inschrijven. De breed samengestelde en onafhankelijke jury, die eveneens tijdens het congres bekend werd gemaakt, bestaat uit directieleden uit de foodsector. Komend jaar buigen Walter Seib (CEO HMSHost International), Ronald Huiskamp (CEO van H-Hospitality), Philippe Vorst (CEO New York Pizza), Erwin Binneveld (CEO Spar University) en Gerard Koning (CCO Coop) zich over de kandidaten. Namens het FSIN nemen Jan-Willem Grievink (directeur) en Paul Bringmann (voorzitter) evenals Inga Blokker (directeur The Food Research Company, de uitvoeringsorganisatie van het FSIN) zitting in de jury. 

 

Delen

Log in om te reageren. Inloggen