Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FSIN Beleidsmonitor 2018/2019

In deze nieuwe beleidsmonitor zetten we de voorlopige cijfers voor 2017 op een rij, inclusief de verwachtingen voor 2018/2019 met daarbij een heldere duiding van huidige én toekomstige trends.

Deze publicatie is uitsluitend bestemd voor leden van het FSIN,
verspreiden zonder toestemming van het FSIN is niet toegestaan.

Download publicatie

9 januari 2018 - Het FSIN trapt het nieuwe jaar af met de publicatie van de FSIN Beleidsmonitor 2018/2019! Met gepaste trots presenteren we u de monitor zoals u die van ons gewend bent in een nieuw fris en eigentijds jasje.

We brengen de FSIN Beleidsmonitor voortaan eerder in het jaar uit, tegelijk met ons jaarlijkse FSIN Brunchcongres op de tweede dinsdag van januari. Zo kunnen we u meteen bij de start van het jaar voorzien van de laatste feiten, analyses, insights en outlooks waarop u komend jaar kunt bouwen. Natuurlijk ontvangt u later in het jaar ook onze andere publicaties, waaronder de FSIN Food500 en de FSIN FoodShopper Monitor.

In de nieuwe FSIN Beleidsmonitor 2018/2019 staan we stil bij de trends en ontwikkelingen van afgelopen jaar. Voor de meeste spelers in de foodbranche was 2017 een uitstekend omzetjaar, waarin de fundamenten werden gelegd voor innovatie en succesvolle investeringen in het komende jaar. Per foodkanaal zoomen we op de veranderingen in, om ze te duiden en vervolgens vooruit te kijken naar de kansen die hieruit voortvloeien. In de FSIN Beleidsmonitor 2018/2019 leest u er alles over, ook over wat dit betekent voor grossiers en leveranciers.

 

Voor leden

De FSIN Beleidsmonitor 2018/2019 is alleen beschikbaar voor leden van het FSIN en te downloaden door in te loggen op de site (rechtsboven) en vervolgens onder het plaatje op ‘downloaden’ te klikken.

Nog geen lid van het FSIN? Lees meer over de voordelen van een bedrijfslidmaatschap van het FSIN en doe mee!Grafieken en tabellen in PPT-formaat

Leden kunnen de grafieken en tabellen uit de FSIN Beleidsmonitor 2018/2019 in PowerPoint-formaat downloaden door op het onderstaande plaatje te klikken.

 

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!