Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FSIN Food500 Congres 2018

Woensdag 27 juni organiseert het FoodService Instituut Nederland haar jaarlijkse Zomercongres! We nodigen u daar van harte voor uit. Dit jaar zal een extra feestelijke jubileumeditie van het congres zijn, omdat het FSIN 15 jaar bestaat. 
We hebben besloten ons congres vanaf 2018 om te dopen tot het ‘FSIN Food500 Congres’ en presenteren onze ranglijst met de 500 grootste foodformules van Nederland eveneens op dit congres.

Tijdens deze bijeenkomst zijn zowel de leden van het FSIN als ondernemers als diverse formules uit de FSIN Food500 aanwezig. Het belooft een mooi congres te worden met een inhoudelijk sterk programma zoals u van ons gewend bent, waarin zowel sprekers uit de praktijk als sprekers met een analytische bril hun expertise delen. En natuurlijk is er voldoende ruimte voor ontmoeting!
 

Programma

Tijdens het FSIN Food500-congres presenteren we uiteraard ook ons FSIN Food500-rapport. Na afloop van het congres krijgt elke deelnemer dit rapport mee naar huis. Daarnaast hebben we interessante sprekers uit de FSIN Food500 uitgenodigd die hun visie geven op de toekomst van de foodsector in Nederland, de groeikansen die zij signaleren en hun ervaringen delen – zowel succeservaringen als leermomenten.  

Na afloop van het plenaire programma sluiten we de dag af met een walking dinner ter gelegenheid van ons jubileum. 

Als lid van het FSIN kunt u zich met maximaal vijf personen aanmelden voor dit congres. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot uiterlijk 19 juni, onderaan deze pagina.

Wij zien u graag woensdag 27 juni! 
 

Locatie: 

't Spant Bussum 
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB, Bussum
 

Datum: 

27 juni 2018 
 

Tijden: 

13.15 uur: Inloop

14.00 uur: Welkom en terugblik 15 jaar FSIN

Door bestuur en directie van het FSIN
Tevens vaststellen jaarrekening 2017 en begroting 2019

14.15 uur: De toekomst van de wereldwijde foodsector

Sara Roversi, co-founder van het Future Food Institute, neemt ons mee in haar toekomstscenario’s voor de foodsector.

14.50 uur: Uitreiking ABN Amro Circular Food Award 2018

15.00 uur: De toekomst van vers en gemak

Larry Billett neemt ons als directielid en mede-eigenaar mee in de successen en lessen van Pret A Manger.

15.45 uur: Pauze

16.30 uur: FSIN-outlook en headlines uit de FSIN Food500

Wie staat er het best voorgesorteerd voor het nieuwe food(service)? We leiden u door de highlights van de FSIN Food500 en de daarbij behorende FSIN-outlook.

17.00 uur: De uitreiking van de eerste FSIN Food500 van dit jaar

17.15 uur: Hoe een marktleider kan blijven groeien

Manu Steijaert, managing director van McDonald’s Nederland, neemt ons mee in zijn visie op veranderende foodconcepten en de manier waarop McDonald’s daarop inspeelt.

18.00 uur: Afsluiting door de dagvoorzitter 18.10 uur: Walking dinner

19.30 uur: Einde congres

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!