02 jul 2018

Albron winnaar ABN AMRO Circular Food Award 2018

The Green House van Albron is tijdens het FSIN Food500 Congres, 27 juni jl. in Spant! in Bussum, uitgeroepen tot winnaar van de ABN AMRO Circular Food Award 2018.

02 jul 2018

Fotoverslag FSIN Food500 Congres 2018

Een inhoudelijk sterk programma, lekker eten en een geweldige sfeer. Bekijk hier de foto's van het FSIN Food500 Congres in Spant! in Bussum - gemaakt door fotograaf Martin de Bouter.

02 jul 2018

Prestigieuze prijs: FSIN Excellence Award 2019

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) zal volgend jaar tijdens het FSIN Food500 Congres voor het eerst een prijs uitreiken aan een voorbeeldformule in de foodsector. De FSIN Excellence Award 2019 moet de meest begeerde en gerespecteerde prijs worden voor foodconcepten in de Out of Home en At Home-markt. Dit werd bekend gemaakt door FSIN-voorzitter Paul Bringmann en FSIN-directeur Jan-Willem Grievink tijdens het jubileumcongres van het FSIN op woensdag 27 juni in Spant! in Bussum.

02 jul 2018

Video: Aftermovie FSIN Food500 Congres

De eerste FSIN Food500-exemplaren zijn overhandigd, de ABN AMRO Circular Food Award is gewonnen door The Green House van Albron en de nieuwe FSIN Excellence Award is aangekondigd. Kortom, een zeer geslaagde dag. Bekijk hier de aftermovie van het FSIN Food500 Congres in het Spant!

02 jul 2018

Video: FoodService Instituut Nederland bestaat 15 jaar!

Het FSIN bestaat 15 jaar. We zijn uitgegroeid tot hét kennisinstituut ván en vóór de foodservicesector. Dat willen we graag laten zien. Een terugblik waarin het 15-jarig bestaan van het FSIN in beeld wordt gebracht en (oud-)bestuursleden hun stem laten horen. Mét en vóór de leden. 

27 jun 2018

FSIN Food500 2018: ketens groeien harder dan markt

Ketens groeien harder dan de markt en blijven daarmee dominant in de foodbranche. Zij openden in 2017 vaker nieuwe vestigingen, ontvingen meer klanten en zagen de bestedingen in vergelijking met 2016 toenemen. Dat is in een notendop de belangrijkste conclusie uit de jongste editie van de FSIN Food500. De foodomzet van een groot aantal spelers uit de jaarlijkse omzetranking van het FoodService Instituut Nederland (FSIN) steeg vorig jaar tot ongekende hoogte. De vijfhonderd grootste foodformules van Nederland zagen hun gezamenlijke omzet in voedings- en genotmiddelen daardoor met een slordige €1,5 miljard toenemen tot €47,1 miljard.

26 mei 2018

FSIN Food500 Zomercongres 2018

Woensdag 27 juni organiseert het FoodService Instituut Nederland haar jaarlijkse Zomercongres! We nodigen u daar van harte voor uit. Dit jaar zal een extra feestelijke ‘jubileumeditie’ van het congres zijn, omdat het FSIN 15 jaar bestaat. 
We hebben besloten ons congres vanaf 2018 om te dopen tot het ‘FSIN Food500 congres’ en presenteren onze ranglijst met de 500 grootste foodformules van Nederland eveneens op dit congres.

15 mei 2018

Sara Roversi, co-founder Future Food Institute, tweede spreker FSIN Food500 Zomercongres

Wij stellen u graag voor aan onze tweede spreker tijdens het FSIN Food500 Zomercongres op 27 juni 2018: Sara Roversi, co-founder Future Food Institute. 

01 mei 2018

Manu Steijaert eerste spreker FSIN Food500 Zomercongres!

Met trots presenteren wij u onze eerste spreker van het FSIN Food500 Zomercongres op 27 juni 2018: Manu Steijaert - managing director McDonald's Nederland. 

24 apr 2018

‘Lekker’ is het allerbelangrijkst voor middelbare scholieren

‘Lekker’; dat vinden tieners anno 2018 het belangrijkste wanneer ze zelf eten kopen. Prijs en gemak volgen daarna. Maar ook gezondheid en duurzaamheid beginnen op de achtergrond een rol te spelen in de voedselkeuzes van generatie Z. Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) voerde een groot verkennend onderzoek naar deze nog relatief onbekende generatie uit en studenten van de hotelschool in Maastricht bevroegen meer dan 1.000 middelbare scholieren naar hun koop- en consumptiegedrag.