Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

FSIN Brunchcongres 2020

Het FSIN Brunchcongres is dé kick-off van een nieuw en ondernemend foodjaar - ingeluid door inspirerende sprekers. De voorbereidingen voor het jaarlijkse FSIN Brunchcongres zijn in volle gang.

Op dinsdag 14 januari, tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam, zullen toonaangevende sprekers het programma van ijzersterke inhoud voorzien. Zij zullen een blik werpen op de verwachte omzetcijfers van het komende foodjaar evenals op de belangrijkste (internationale) trends en ontwikkelingen. 

Het programma

09:00u

Ontvangst RAI Amsterdam, Forum ingang E

 Welkom en opening namens FSIN-bestuur door Paul Bringmann en dagvoorzitter Eveline Nederlof
 

Walter Seib, CEO HMSHost: de foodconcepten van de toekomst

 

Inga Blokker en/of Jan-Willem Grievink, directeur FSIN: kijk op de toekomst

 Pauze
 

Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom van het CBS: krachten in de economie die de foodsector gaan raken

 

Ton van Veen, CFO Jumbo Supermarkten: visie op veranderende foodsector

 

Afsluiting congres door dagvoorzitter Eveline Nederlof

12:30u-14.00u

Lunch en collegiale strijd om FSIN Brunch Award 2020 op de Foodcourt

Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden in het programma.


De sprekers

  • Walter Seib
    CEO van HMSHost Walter Seib zoomt in op de foodconcepten van de toekomst.
     
  • Jan-Willem Grievink
    Directeur van het FoodService Instituut Nederland Jan-Willem Grievink gaat in op toekomstige trends. Aan de hand van de meest recente omzetcijfers schetst hij zijn verwachtingen voor de komende jaren. 
     
  • Peter Hein van Mulligen 
    “Het is dubbel uitdagend: je moet veel weten over alles wat met de economie te maken heeft en daar ook helder over kunnen communiceren.” Als hoofdeconoom van het Centraal Bureau voor de Statistiek én als woordvoerder economie en arbeidsmarkt bespreekt Peter Hein van Mulligen de krachten in de economie die de foodsector gaan raken.
     
  • Ton van Veen
    Ton van Veen is lid van de Raad van Bestuur en CFO van Jumbo Supermarkten. Tijdens het brunchcongres deelt hij zijn visie over de veranderende foodsector. 


De locatie

Zoals de afgelopen jaren organiseren wij het FSIN Brunchcongres in de RAI Amsterdam. Volg na het parkeren de borden naar het Forum, Ingang E.

Dit congres wordt georganiseerd door het FoodService Instituut Nederland in samenwerking met de Horecava en is primair bedoeld voor de beleidsmakers en directies van de leden van het FSIN. FSIN-leden kunnen zich met maximaal vijf personen per bedrijf aanmelden voor het congres. Alle deelnemers ontvangen na het congres ontvangen alle deelnemers een toegangsbewijs om de Horecava te bezoeken! Aanmelden voor het congres kan tot maandag 6 januari 2020.

Met het invullen van dit formulier verklaar ik akkoord te gaan met de privacyverklaring

Kan je iemand helpen met dit artikel? Deel het!