Wij gebruiken cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we fsin.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord

Voordelen van het FSIN-lidmaatschap

Trendsetters in de food(service)branche zijn lid van het FoodService Instituut Nederland. En niet zonder reden. Het FSIN is het onafhankelijke kennisplatform van en voor professionals in de totale foodmarkt dat (inter)nationale trends en ontwikkelingen analyseert, duidt en koppelt aan een heldere toekomstvisie, zowel in Out of Home als At Home.

Bovenop toekomstige trends

We brengen het koop- en consumptiegedrag van de (online) foodshopper in kaart, maar ook de omzetontwikkelingen in alle foodkanalen. We monitoren de veranderingen en verklaren ze. Nog belangrijker zijn onze outlooks: onderbouwde voorspellingen van toekomstige trends inclusief de gevolgen daarvan voor de hele keten, van boer tot supermarkt en van leverancier tot outlet. Het FSIN heeft zich sinds 2003 ontwikkeld tot gerenommeerd kennisinstituut waar vrijwel alle leidende food(service)concepten zich bij hebben aangesloten. We werken samen met de beleidsmakers van onze leden. We nodigen hen met regelmaat uit om te participeren in toekomstgerichte discussies. Graag nodigen we ook ú uit om mee te doen en lid te worden!
 

Wat houdt een bedrijfslidmaatschap in?

Bij ons aangesloten foodservicebedrijven ontvangen alle FSIN-kennisproducten evenals alle uitnodigingen voor onze congressen en ledenbijeenkomsten. Het FSIN-lidmaatschap is een bedrijfslidmaatschap. Het betreft dus geen persoonlijk lidmaatschap. Leden kunnen dan ook - zonder extra kosten - meerdere contactpersonen opgeven. Zij ontvangen van ons inloggegevens en hebben zo onbeperkt toegang tot het ledendeel van onze site, zodat kennis en presentaties intern gedeeld kunnen worden. We bieden kortom veel waardevolle informatie en contactmomenten waarvan het hele bedrijf optimaal profiteert.Het FSIN kent verschillende bedrijfslidmaatschappen:Wilt u lid worden? Of meer informatie ontvangen over de voordelen van een lidmaatschap en de verschillende mogelijkheden? Neem contact op met het FSIN-kantoor of download direct een van bovenstaande aanmeldformulieren.


Welk lidmaatschap past bij u?

In eerste instantie is het lidmaatschap van het FSIN bedoeld voor food-formules, -grossiers en -producenten. Daarnaast is er een beperkt aantal plaatsen voor opleidingsinstituten en wildcardlidmaatschappen. Heeft u hier interesse in, neem dan contact met ons op.
Iedere lidmaatschapsaanvraag wordt intern z.s.m. beoordeeld, zodra uw aanvraag goed- of afgekeurd is stellen we u daarvan op de hoogte.