Voordelen van het FSIN-lidmaatschap

Trendsetters in de food(service)branche zijn lid van het FoodService Instituut Nederland. En niet zonder reden. Het FSIN is het onafhankelijke kennisplatform van en voor professionals in de totale foodmarkt dat (inter)nationale trends en ontwikkelingen analyseert, duidt en koppelt aan een heldere toekomstvisie, zowel in Out of Home als At Home.

Bovenop toekomstige trends

We brengen het koop- en consumptiegedrag van de (online) foodshopper in kaart, maar ook de omzetontwikkelingen in alle foodkanalen. We monitoren de veranderingen en verklaren ze. Nog belangrijker zijn onze outlooks: onderbouwde voorspellingen van toekomstige trends inclusief de gevolgen daarvan voor de hele keten, van boer tot supermarkt en van leverancier tot outlet.


Leren van uw klanten

Het FSIN heeft zich sinds 2003 ontwikkeld tot gerenommeerd kennisinstituut waar vrijwel alle leidende food(service)concepten zich bij hebben aangesloten. We werken samen met de beleidsmakers van onze leden. We nodigen hen met regelmaat uit om te participeren in toekomstgerichte discussies. Graag nodigen we ook ú uit om mee te doen en lid te worden!


FSIN: de bril waarmee innovatieve spelers naar de toekomst kijken!

U wilt toch ook weten wat uw afnemers beweegt, zodat u nog dichter bij (de klanten van) deze bedrijven staat? Doe mee en zet dezelfde bril op als AH, Jumbo Foodmarkt, La Place, HMS Host, Domino’s, Sligro, DeliXL, Lekkerland, BP, Shell en tientallen andere food(service)bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten. Kijk met hen mee hoe we veranderingen in de food(service)sector analyseren, duiden en voorspellen. Eerlijk gezegd kunnen we ons niet voorstellen dat u níet over dezelfde insights en outlooks zou willen beschikken als uw branchegenoten. We zien u graag binnenkort bij een van onze bijeenkomsten!

Wat houdt een bedrijfslidmaatschap in?

Bij ons aangesloten foodservicebedrijven ontvangen alle FSIN-kennisproducten evenals alle uitnodigingen voor onze congressen en ledenbijeenkomsten. Het FSIN-lidmaatschap is een bedrijfslidmaatschap. Het betreft dus geen persoonlijk lidmaatschap. Leden kunnen dan ook - zonder extra kosten - meerdere contactpersonen opgeven. Zij ontvangen van ons inloggegevens en hebben zo onbeperkt toegang tot het ledendeel van onze site, zodat kennis en presentaties intern gedeeld kunnen worden. We bieden kortom veel waardevolle informatie en contactmomenten waarvan het hele bedrijf optimaal profiteert.

Het FSIN kent verschillende bedrijfslidmaatschappen:

 • Standaardlidmaatschap
  Voor een standaardlidmaatschap betalen leden van het FSIN als bedrijf jaarlijks een fee van € 4.925 exclusief btw (ter vergelijking: alleen al onze FSIN Beleidsmonitor vertegenwoordigt een waarde van € 4.925!).  
  Download hier het aanmeldformulier.
   
 • Minorlidmaatschap*
  Foodbedrijven met een foodservice-omzet van minder dan €10 miljoen en/of minder dan vijf foodservicemedewerkers op kantoor betalen voor hun lidmaatschap jaarlijks een fee van € 2.730 exclusief btw. 
  Download hier het aanmeldformulier.
   
 • Concernlidmaatschap*
  (Internationale) concerns met meerdere werkmaatschappijen en een foodservice-omzet van meer dan €800 miljoen in Nederland (zowel outlets, producenten als grossiers) en/of meer dan twintig foodservicemedewerkers op kantoor betalen jaarlijks een fee van € 8.200 exclusief btw.
  Download hier het aanmeldformulier.
    
 • Proeflidmaatschap
  Foodbedrijven kunnen voor één jaar een proeflidmaatschap aangaan. Zij betalen € 2.500 exclusief btw. Via onderstaand formulier kunnen zij een proeflidmaatschap aanvragen.
  Download hier het aanmeldformulier.
   
 • MBO- en HBO-instellingen
  Voor MBO- en HBO-onderwijsinstellingen hanteert het FSIN een lidmaatschapsgeld van € 1.070 exclusief btw. Zij ontvangen een beperkt aantal exemplaren van onze rapporten en publicaties ten behoeve van docenten en studenten. Afhankelijk van de mate van samenwerking kan het FSIN-bestuur op verzoek besluiten tot een gratis lidmaatschap.
   
 • Wildcard
  Starters kunnen bij het FSIN-bestuur een speciaal verzoek indienen voor een wildcard.


*Het FSIN is er als vereniging voor en door de leden. We bieden grote en kleinere food(service)bedrijven toegang tot voor hen relevante feiten, analyses, insights en outlooks. Onze lidmaatschapstarieven zijn gekoppeld aan de foodservice-omzet en/of het aantal foodservicemedewerkers op kantoor. Het FSIN-bestuur deelt aspirantleden in naar categorie en (omzet)grootte.
Een FSIN-lidmaatschap betreft een bedrijfslidmaatschap en staat op naam van het bedrijf (niet op naam van één persoon). We nodigen onze leden uit om meerdere contactpersonen op te geven, zodat informatie intern breed gedeeld kan worden. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

 

Wilt u lid worden? Of meer informatie ontvangen over de voordelen van een lidmaatschap en de verschillende mogelijkheden? Neem contact op met het FSIN-kantoor of download direct een van bovenstaande aanmeldformulieren.