Nieuws

Engelstalige FSIN-Beleidsmonitor vanaf nu beschikbaar

21 februari 2017

Foodservice Industry Outlook 2017: the impact of blurring food channels in The Netherlands. Dat is de titel van de Engelstalige FSIN Beleidsmonitor over Blurring, die vanaf nu exclusief verkrijgbaar is voor leden van het FSIN in combinatie met een FoodStrategy Keuzepakket.


Meer nieuws

De eerste lessen uit de blurring praktijk

De eerste lessen uit de blurring praktijk

Het zal niemand verwonderen dat de meeste nieuwe concepten niet meteen winstgevend zijn. Dat is ook zo bij ‘blurrende concepten’. De meeste retailers die horeca toevoegen hebben te maken met te hoge kosten en een explosie aan complexiteit en draaien met hun nieuwe dienst verlies. Voor horecaondernemers die gaan ‘retailen’ geldt hetzelfde. Toch gaat blurring een grote vlucht nemen en miljarden euro’s omzet wegkapen uit het veilige ‘midden’ van de huidige formules in de foodsector. Euro’s die zowel de supermarkt als de horecaondernemer oude stijl moet gaan inleveren.

Lees verder
20-02-2017J.W. GrievinkDirecteur FoodService Insituut

FoodStrategy januari 2017

Nederland verandert - welke invloed heeft dat op de foodsector en op de consument? 

FSIN @ Twitter

RT' @Pop'_Food: Pump. Permanent foodfestival onder afdak van oud tankstation in Londen. https://t.co/R3A0nTwkpS

20 maart, 10:00 Volg FSIN

Waarom lid worden?

Zoekt u harde feiten en betrouwbare analyses & insights om uw beleid te kunnen checken? FSIN leden profiteren van talloze rapporten voor heroriëntatie op de veranderende markt.