Nieuws

FSIN Food500 Zomercongres 2018

17 april 2018

Woensdag 27 juni organiseert het Foodservice Instituut Nederland haar jaarlijkse Zomercongres! We nodigen u daar van harte voor uit. Dit jaar zal een extra feestelijke ‘jubileumeditie’ van het congres zijn, omdat het FSIN 15 jaar bestaat. 
We hebben besloten ons congres vanaf 2018 om te dopen tot het ‘FSIN Food500 congres’ en presenteren onze ranglijst met de 500 grootste foodformules van Nederland eveneens op dit congres.


Meer nieuws

Appels bij de kassa

Appels bij de kassa

Als ik in de trein naar Den Haag zit, vind ik het toch fijn als de conducteur omroept dat dat inderdaad de eindbestemming is. Net zo’n prettige bevestiging was voor Albron het onderzoeksrapport van branchevereniging Veneca en de Vrije Universiteit Amsterdam vorige week. De conclusie: in bedrijfsrestaurants verleiden tot gezondere keuzes heeft zin. We zitten dus op het goede spoor.

Lees verder
28-02-2018Gastblogger

Dossier Blurring

Op zoek naar gemak en beleving: kanalen krijgen andere rol. De kansen en uitdagingen van blurrende foodconcepten in Nederland en daarbuiten. 

FSIN @ Twitter

Blurring biedt kansen, maar zorgt ook voor uitdagingen, zowel voor outlets, grossiers als leveranciers. We kijken i… https://t.co/rZgjQ2vaU2

26 maart, 09:55 Volg FSIN

Waarom lid worden?

Zoekt u harde feiten en betrouwbare analyses & insights om uw beleid te kunnen checken? FSIN leden profiteren van talloze rapporten voor heroriëntatie op de veranderende markt.