Nieuws

Uitnodiging FSIN Zomercongres 2017: Food <=> Life

22 mei 2017

Het FSIN Zomercongres komt er weer aan! Dit jaar vindt het congres plaats op woensdag 28 juni in Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel. Het thema ‘Food <=> Life’ staat centraal. We bespreken de actuele ontwikkelingen in de foodmarkt en hoe Food & Lifestyle in alle ketenschakels terug te zien is. Dat doen we met een aantal boeiende sprekers. ***Gewijzigd programma, zie hieronder***


Meer nieuws

De eerste lessen uit de blurring praktijk

De eerste lessen uit de blurring praktijk

Het zal niemand verwonderen dat de meeste nieuwe concepten niet meteen winstgevend zijn. Dat is ook zo bij ‘blurrende concepten’. De meeste retailers die horeca toevoegen hebben te maken met te hoge kosten en een explosie aan complexiteit en draaien met hun nieuwe dienst verlies. Voor horecaondernemers die gaan ‘retailen’ geldt hetzelfde. Toch gaat blurring een grote vlucht nemen en miljarden euro’s omzet wegkapen uit het veilige ‘midden’ van de huidige formules in de foodsector. Euro’s die zowel de supermarkt als de horecaondernemer oude stijl moet gaan inleveren.

Lees verder
20-02-2017J.W. GrievinkDirecteur FoodService Insituut

FSIN Beleidsmonitor 2018

Het gaat goed met de foodsector! Er is groei. In deze FSIN Beleidsmonitor een uitgebreide analyse van de stand van zaken in de markt.

FSIN @ Twitter

Nog maar 2 dagen om je aan te melden voor het FSIN Zomercongres op woensdag 28 juni in Apeldoorn! Meld je nu aan via:https://t.co/W7uOcVOhvd

19 juni, 16:15 Volg FSIN

Waarom lid worden?

Zoekt u harde feiten en betrouwbare analyses & insights om uw beleid te kunnen checken? FSIN leden profiteren van talloze rapporten voor heroriëntatie op de veranderende markt.