Nieuws

FSIN zoekt een Manager Research & Publishing

28 juli 2017

Houd je van onderzoek? Kun je bovendien goed schrijven en processen rondom publicaties organiseren en coördineren? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! Vooral als je ook nog eens affiniteit hebt met (of interesse in) de foodsector!


Meer nieuws

De eerste lessen uit de blurring praktijk

De eerste lessen uit de blurring praktijk

Het zal niemand verwonderen dat de meeste nieuwe concepten niet meteen winstgevend zijn. Dat is ook zo bij ‘blurrende concepten’. De meeste retailers die horeca toevoegen hebben te maken met te hoge kosten en een explosie aan complexiteit en draaien met hun nieuwe dienst verlies. Voor horecaondernemers die gaan ‘retailen’ geldt hetzelfde. Toch gaat blurring een grote vlucht nemen en miljarden euro’s omzet wegkapen uit het veilige ‘midden’ van de huidige formules in de foodsector. Euro’s die zowel de supermarkt als de horecaondernemer oude stijl moet gaan inleveren.

Lees verder
20-02-2017J.W. GrievinkDirecteur FoodService Insituut

Hand-out presentatie Jan-Willem Grievink Zomercongres 2017

De hand-out van de presentatie van Jan-Willem Grievink tijdens het FSIN Zomercongres 2017

FSIN @ Twitter

Wij zoeken een Manager Research & Publishing.. Onderzoek, schrijven, coördineren, ervaring in food... iets voor jou? https://t.co/easP3Y2FQ3

08 augustus, 12:23 Volg FSIN

Waarom lid worden?

Zoekt u harde feiten en betrouwbare analyses & insights om uw beleid te kunnen checken? FSIN leden profiteren van talloze rapporten voor heroriëntatie op de veranderende markt.